Gå til sidens hovedinnhold

Sommerens hete bikinimote

Hva rører seg av bikinier og badedrakter på catwalken for sommeren 2008? Ta en titt her.

(SIDE2): Endelig er våren her - og badesesongen ligger rett rundt hjørnet. Men hva er hetest på stranden? Verdens fremste designere viser deg vei.

BILDESPESIAL LENGER NED

Upraktisk med badedrakt
Er du i tvil om hva du skal satse på i sommer? Lurer du på hvilke farger som gjelder på stranden og hvilket tilbehør du skal velge? Slapp av, Side2 gir deg her en guide til sommerens heteste strandmote - direkte fra catwalken.

De siste to årene har badedrakten kommet sterkt tilbake, og trenden fortsetter også i år. Likevel ser vi ikke akkurat et mangfold av badedrakter på stranden, og det har den enkle forklaringen at badedrakten er veldig upraktisk. Du blir jo ikke brun på magen. Derfor mener Side2 at bikinien fortsatt er strandens beste plagg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Blomstret og mønster
Enkle og ensfarget bikinier har stort sett rådet de siste årene, men denne våren og sommeren er det blomstrete og store geometriske figurer som gjelder på alt fra bikinien til bryllupskjolen.

Kjør på med farger og mønster - og bland gjerne sammen farger du normalt sett aldri ville brukt sammen. Pynt deg med store solbriller, solhatter, smykker og selvfølgelig sandaler. Kanskje du også vil være like kul som Naomi Campbell - i et fargerikt skjerf?

Måtte sommeren 2008 bli den varmeste og fineste noensinne.

Har du tips til sommerens strandmote? Skriv inn til Side2 lenger ned på siden!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les mer om mote her

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken