Gå til sidens hovedinnhold

- Et kjøttmarked-paradis

Rapstjernen får kjeft på grunn av auditionopptak, men mener selv det er barnemat i musikkvideobransjen. Se klippet.

Lettkledde jenter i musikkvideoer har vært en populær ingrediens for mange artister helt siden formatet ble født.

Men måten pikene blir rekruttert på ser ut til å bli mer skruppelløs for hvert år som går, blant annet fordi så mange ønsker å være med. Rapstjernen Mike Jones, som regnes som en av de største i Texas, er aktuell med musikkvideo til sin nye singel, og samtidig som han lanserer klippet viser han også hvordan det var på audition.

Ifølge Stress.no har flere av hans kvinnelige fans reagert på fremgangsmåten, hvor dansingen grenser mot stripping, men Jones avfeide kritikken da han gjestet radiostasjonen The Box. Rapperen mener det hele gikk pent og ryddig for seg, og at ingen ble tvunget til noe som helst.

SE OPPTAKENE FRA JENTENES AUDITION

Stjernen innrømmer dog at mange artister og produsenter misbruker prøvene før innspillingene.

- Noen ser på en audition som et kjøttmarkedparadis, hvor jentene blir lovet berømmelse og penger hvis de gir ekstra gass, men de fleste sitter ikke igjen med mer enn et par sekunders oppmerksomhet og en symbolsk sum, hvis de er heldige, sier Jones.

I den første sesongen av serien «Prison Break» gjester artisten tre av episodene, noe som gav mersmak. I forrige måned kom hans filmdebut «The American Dream», hvor han spiller mot Clifton Powell og Tamala Jones, som begge har spilt i «C.S.I.», samt Hassan Johnson fra «The Wire». Dramaet beskriver Houston-gutten selv som sin versjon av Eminems «8 Mile».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!