(SIDE2): I vinter annonserte musikkselskapet TVT at de hadde gått konkurs, men situasjonen har tydeligvis blitt rettet fort opp.

Den New York-baserte etiketten har nå annonsert at de utgir et nytt album med den kontroversielle duoen Ying Yang Twins sent i sommer. Første smakebit, «Drop», er laget av produsenten Ike Dirty alias Isaac Hayes III, den 32 år gamle sønnen til funklegenden.

SE YING YANG-BRØDRENE OG ISAAC HAYES III MED DANSEJENTER

På «Drop» bruker Ike det samme Beastie Boys-ordet som den avdøde produsenten Jay Dee låner på The Pharcydes klassiske låt med samme navn fra 1995. (Beastie Boys' «The New Style» fra 1986.)

Atlanta-gutta Ying Yang Twins ble kjente nesten over natten da de gav ut sangen «Whisper» i 2005, som fikk mye kritikk for å være altfor vulgær og mannssjåvinistisk. Forsvaret til brødrene Kaine og D-Roc var å ta med jenterapperen Jacki-O på en ny versjon av hitsingelen, hvor hun svarte med samme drøye mynt, men fra et kvinnelig perspektiv.

HER ER VIDEOEN SOM BLE FORBUDT I NOEN AMERIKANSKE STATER

Tvillingene krysser alle sine fingre for at det går bedre med nye «Drop» enn deres forrige singel «Dangerous» med Wyclef Jean fra deres forrige album. Sexy vampyrdamer og hoggtenner i gull gikk ikke hjem hos fansen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!