Det hørtes først ut som en historie fra en blogger med litt for mye tid og litt for liten fantasi, men nå begynner flere å fyre opp under denne historien; R. Kellys talsperson gjennom nesten 15 år, sendte nylig ut en diffus pressemelding om at hun plutselig har brutt forholdet med artisten, fordi han «hadde gått over streken».

Mange lurte selvfølgelig på hva som i all verden som hadde skjedd, og ifølge Stress.no har det kommet frem at sangeren, som fyller 41 år i neste måned, har hatt sex med sin medarbeiders datter.

Det er ikke kjent når den angivelige episoden fant sted. Piken er i dag 19 år, men den pedofilmistenkte stjernen har kjent henne siden hun var fire år.

SE R. KELLY GÅ PÅ EN SEXSMELL MED KOLLEGA USHER

Det er ikke første gangen R. Kelly i så fall trår over streken. I 2002 ble han tiltalt på 21 punkter for å ha hatt sex med en mindreårig. Tiltalen ble senere redusert til å ha skaffet seg barneporno fra en mindreårig, på en tape som angivelig viser Kelly som har sex med en 14 år gammel jente. Kelly er fortsatt ikke fri for tiltalen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!