Ville du kastet PC-musa fra deg om ei nydelig jente begynte å kaste klærne sine foran deg, samt gni sine pupper og lår mot deg?

Ja, antageligvis.

Men hadde du gjort det om du og laget ditt var midt i et konkurransespill?

Ja, antageligvis.

Man kan trygt si at en gjeng russiske gutter utviste ekstrem lojalitet mot lag og spill for ikke lenge siden, på grensen til det... NERDETE.

Strippere på dataparty
Tillatt meg å forklare nærmere. For ikke lenge siden ble det arrangert en turnering i skytespillet «Counter Strike 1.6» - populært kalt «CS». Eventen foregikk i Moskva og kampen omhandlet to av de beste «CS»-lagene i hele Russland, ja faktisk hele verden. Henholdsvis «Virtus.pro» og «forZe». Som på et helt standard LAN, eller dataparty om du vil, gjorde guttene i stand utstyr og forberede seg fysisk og psykisk. Ingenting utenom det normale.

Samtidig streifet to søte jenter rundt i lokalet, noe som er et sjeldent syn på slike arrengementer. Gutteprosenten pleier å være skyhøy. Kampen startet og spillet var igang, men plutselig forvandlet hele rommet seg til et eneste stort diskoinferno. Området ble til et dansegulv med høy musikk og to halvnake jenter. Kan du gjette hvilke to jenter det var? Ja, nettopp.

Fokustest

Arrangementsponsorene hadde altså lumske (?) planer om å teste guttas fokus i kamp. Hva er viktigst for verdens beste «CS»-spillere? Deilige jenter eller spillresultat?

Utrolig nok forble spillerne fengslet av dataskjermen (!?) uten unntak. Til og med når jentene kastet BH og gnikket seg tett inntil guttene sto de imot nysgjerrighetens uimotståelige angrep. For en viljestyrke!

Vinneren av kampen ble «forZe» og kan høste belønning for sin moral. Taperen «Virtus.pro» derimot kunne like godt ha tittet og gikk dermed glipp av et forrykende show, samt førsteplassen. Touche!

Kilde:Englishrussia.com