Gå til sidens hovedinnhold

Bevæpnet mann forsøkte å rane mannlige strippere

Tyven gikk rundt i brannmannsklærne deres, men ble ikke oppdaget med en gang fordi han «så ut som en en av stripperne».

(SIDE2): Den mannlige strippegruppa The Thunder From Down Under er ikke bare flinke til å kle av seg.

Da en ruset og bevæpnet innbruddstyv tok seg inn i garderoben deres under et show i Las Vegas nylig, stoppet de mannen, delvis takket være deres «fysikk takket være danserutinene, nesten fraværende kostymer, topp lyseffekter og markerte brystkasser». (OK, dette er hentet fra reklamen deres)

Innbruddstyven, som skal ha vært mellom 25 og 30 år, hadde klart å komme seg inn i gardereoben til strippegutta på Excalibur Hotel i Las Vegas, og tatt flere av deres personlige gjenstander, skriver flere amerikanske medier.

Mannen skal deretter ha blitt observert vandrende rundt i backstageområdet, med en SWAT lue på hodet og en brannmannsskjorte på seg. Han ble ikke oppdaget med en gang, ettersom han skal ha «passet inn» og flere trodde han var et nytt medlem av gruppa.

Men da stipperne skulle kle seg for showet, oppdaget de at flere av tingene deres var borte, inkludert sminke. Seks av dem konfronterte tyven og la han så i bakken.

Da dro han frem en .44 Magnum, og et skudd gikk av i kampens hete. En person fikk mindre brannskader fordi han var nærme våpenet, men ble behandlet på stedet for kun mindre skader.

Politiet tok seg så av raneren, som ble fraktet til sykehus. Han ble senere overført til arresten, og risikerer å bli siktet for drapsforsøk, samt væpnet ran og innbrudd.

Strippeshowet fortsatte forøvrig som normalt resten av kvelden.

The Thunder From Down Under har blant annet opptrådt i Ellen Show og Project Runway, og har i flere år hatt show i Las Vegas.

Under kan du se de opptre på TV - legg spesielt merke til låtvalget.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED


Kommentarer til denne saken