Gå til sidens hovedinnhold

Hva tror du disse skal brukes til?

Æsj, tenker du kanskje. Og det er meningen.

(SIDE2): Nå har et kinesisk firma funnet opp det perfekte våpenet mot uønsket nysgjerrighet. Nemlig hårete strømpebukser.

Skal få perverse menn til å skygge unna
De hårete strømpebuksene skal hjelpe jenter med å holde overfallsmenn på avstand.

Iført disse vil det se ut som du ikke har barbert leggene siden forrige jul, og selv den mest interesserte fyr vil mest sannsynlig se den andre veien, skriver BT.

Det er den asiatiske versjonen av Twitter, Sina Weibo, som først brakte oppmerksomhet til fotografiet av jenta med de hårete strømpebuksene.

- Supersexy, antiperverse strømpebukser. Essensielt for unge jenter som drar ut på byen. Et «must have» til sommeren, skrives det i teksten som er vedlagt bildet.

Det står ikke noe om hvor man kan finne dette plagget, men bildet har fått respons i hundrevis. Fra både lattermilde og sjokkerte kommentatorer, ifølge Daily Mail.

Kvalmt
- Steike, så kvalmt, skriver en.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

- Essensielt når man skal ta T-banen?, spør en annen.

En fokuserte på hvordan denne typen strømpebukse kan slå helt feil.

- Dette vil nok ikke bare skjerme deg fra perverse mennesker, men også fra alle kjekke gutter som forsøker å nærme seg deg.

Andre peker på det at å rett og slett ikke barbere seg er et rimeligere alternativ.

Dette er langt ifra det første plagget som er designet for å avstøte overfallsmenn. Blant annet ble antivoldtekt undertøy nylig utviklet av tre studenter i India. Dette plagget vil gi en eventuell overfallsmann sjokk, og samtidig sende en nødbeskjed med GPS-koordinater til kvinnens familie venner, ifølge Huffington Post.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken