(SIDE2): Uansett om du skal kle deg i bunad eller penkjole, strømpene er et «må ha» for alle kvinner på 17. mai. Det er umulig å si hvordan været blir, og kommer det regn eller snø bør du i hvert fall holde deg varm på føttene og beina.

Side2 har derfor laget et utvalg av vårens og sommerens feststrømper - så her er det bare å nyte bildene og deretter løpe og kjøpe.

Lær også mer om hvilke strømper du skal velge her!

Se et utvalg av strømpebukser i bildespesialen nederst i saken!

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Ensfarget under bunaden
Det kan være en god idé å velge ut strømper etter at du har funnet fram til festantrekket ditt. Under bunaden velger du selvfølgelig bare helt ensfarget strømper som passer sammen med fargene på bunaden.

Det følger også en hel del regler med bunader, så lær deg retningslinjene for akkurat din bunad.

Ensfarget til mønstret kjole
Har du funnet drømmekjolen, og den er full av mønster, er det ingen grunn til å bruke noe annet enn helt enkle ensfarget strømpebukser.

Finn en passform som passer din kropp, og husk å ikke velge en for liten størrelse. Valker og håndtak synes lettere dersom strømpebuksa eller tightsen er altfor stram.

Striper, blomstermotiv, dyreprint eller prikker
Skal du kle deg i en helt ensfarget kjole til 17. mai i år, kan du godt «sprite» opp antrekket med et par mønstrede strømper. De trenger ikke være fulle av farger, men en sort strømpebukse med for eksempel striper, blomstermotiv, dyreprint eller prikker kan heve antrekket ditt betraktelig.

Men vær forsiktig med sterke farger og altfor mye mønster på 17. mai. Du skal ikke se ut som en klovn heller.

Mer om strømpebukser, tights og leggings finner du her:Mammatrend, Lindex, Gina Tricot, Bik Bok, Pierre Robert og Indiska.

Lykke til med en strømpefin 17. mai-feiring!

HTML EMBED

Se et utvalg av strømpebukser i bildespesialen her:

3239