Gå til sidens hovedinnhold

- Kaklete, men underholdende!

Mandag debuterte Eli Hagen med talk show på FEM. – Litt kaklete, men underholdende. Terningkast fem, sier ektemannen Carl, til Side2.

PARKTEATERET, OSLO (SIDE2): Mandag var det premiere på kvinnekanalen FEMs nye talk show-serie «Studio 5» med Mina Hadjian (32), Karita Bekkemellem (43), Heide Nordly Lunde (35) og Eli Hagen (60) som programledere.

- Det var veldig underholdende, selv om det blir litt kaklete med så mye kvinnefolk, sier Carl I. Hagen til Side2 etter å ha sett programmet som han for øvrig fikk streng beskjed om å ta opp for kona.

Noe nytt
Stduio 5 er FEMs nye storsatsing. Hver uke, fra mandag til torsdag møter fire programledere og en aktuell gjest til sending på Parkteatret i Oslo og tar opp dagsaktuelle temaer. Eli Hagen syntes debuten gikk strålende.

- Det er klart, med så mye damer blir det litt skravleprogram, men det må også være sånn hvis det skal bli litt liv og røre. Jeg syntes det var kjempemorsomt. Humor, fart og festlig, sier hun oppspilt til Side2 etter sending.

- Har du på noe som helst tidspunkt i livet ditt sett for deg at du skal gjøre dette her?

- Nei, overhodet ikke. Nei, nei, nei. Men nå diskuterte vi jo midtlivskriser i dag, og når man er 60 år kan man godt prøve noe nytt.

Nervøs
Ektemannen kan fortelle at Eli har vært noe på tuppa den siste tida, og selv om hun ikke er helt ukjent med TV-ruta har hun har hatt tydelige nerver.

- Ja, det har hun. Hun har snakket mye om det og vært litt på tuppa, så det har ikke vært tidspunktet for å ta opp andre problemstillinger i heimen. Men det er gøy at hun kan være med på litt andre ting. Hun har hatt en ulempe med å være gift med meg i mange år nå, så da får hun ha det litt moro.

Programlederkollegene har imidlertid ikke merket noe til Elis nervøsitet. Hun har snarere virket beroligende på dem, forteller Mina Hadjian.

- Vi står her og skal spille inn pilot, og alle er litt sånn «dette er jævlig, livet suger og vi kan ikke gjøre dette her!». Alle kommer med eksempler på hvor fælt de har det, liksom, og sammenligner med tidligere hendelser i livet. Da snur Eli seg og ser på oss med et hånlig blikk. «Slottstrappa! Jeg sier ikke mer...» Da ble det stille.

Anmelder-Carl
I den første episoden av Studio 5 ble det snakket om midtlivskriser. Stortingets visepresident ble naturlig nok nevnt i diskusjonen.

- Hun snakket jo om at hun var sjalu av seg, og at hun var glad jeg ikke hadde funnet meg en 22-åring. Noe jeg heller ikke har gjort, sier Carl.

Han fikk selv prøve seg i programlederstolen da han ble invitert av NRK til å lede et debattprogram på statskanalen i høst. Han vil ikke sammenligne, men innrømmer at han ikke er helt fornøyd med egen innsats. Dommen over Eli er likevel klar.

- Terningkast 5!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen