(SIDE2): - Vi begynte å snakke om hvor moderne det er for tiden at personer av samme kjønn kysser hverandre. Det er jo så moderne, men vi snakket om det mest for tull, sier Eli Hagen til Side2.

Samtalen fant sted i showt «Studio 5», og kyssescenen sendes på TV neste uke.

Tok oppfordringen
Under innspillingen ble Eli Hagen (62) utfordret til å kysse Sandra Lyng Haugen (22).

- Jeg ble oppfordret til å kysse Sandra, sier Eli og ler, før hun fortsetter:

- Det var bare morsomt, og bare et lite kyss. Det var ikke noe tungekyss – men mer et kyss som slik man ville kysset en venninne eller et barnebarn.

Sporer av
Artisten fra Mosjøen var gjest i prateprogrammet, som nylig startet sin tredje sesong, for å snakke om plateutgivelse og livet generelt.

-Temaet i programmene blir ikke alltid slik vi planlegger. Det kommer an på hvordan ting utvikler seg, og hva gjestene sier. Da Sandra var gjest pratet vi om hennes nye liv, at hun har slitt med spiseforstyrrelser, og også morsomme ting. Det skulle egentlig handle om plateutgivelse, men sånn ble det ikke. Det hele ble bare helt surrealistisk, sier Eli Hagen.

Hvilke andre kjendiser kunne du tenke deg å kysse?

- Kysset ble bare tatt på sparket, uten noe tanke bak, påpeker Eli og ler hjertelig:

- Men, nei, jeg holder meg til ektemann og barnebarn!

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

Mye nytt
Eli Hagen er sammen med Mina Hadjian og Ingeborg Heldal medprogramlederne som har vært med Studio Fem fra starten av programmet i 2008. Siden den tid har det kommet en del nye fjes i Kanal Fem-showet. I år kan du også se Jan Thomas og Eva-Charlotte Stenset.

- Det er kjempemorsomt og spennende å være i gang med en ny sesong. Det er mye nytt og vi har også nytt studio. Vi lager gode og morsomme programmer og har det veldig gøy, sier Eli.

STUDIO 5 vises hver mandag til onsdag klokken 21.00. (Episoden med Sandra Lyng Haugen sendes 20. januar)