(SIDE2): Komikeren (41) og Se og Hør- journalisten Morten Hegseth (23) har blitt et par, skriver God Kveld Norge.

De to møttes på jobb for ikke så lenge siden, og falt raskt for hverandre. Ifølge underholdningsprogrammet har de valgt å holde en lav profil, og for det meste møttes hjemme hos hverandre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Ikke kjæreste
Berg-Johansens angivelige 18 år yngre kjæreste har ved flere anledninger intervjuet komikeren. Hegseth har jobbet i Se og Hør i nærmere to år.

Det lyktes ikke Side2 å få tak i Sturla Berg-Johansen torsdag. Hans personlige assistent Pernille Støren bekrefter overfor Side2 at komikeren dater for tiden, men hevder at han ikke har kjæreste.

- Det stemmer ikke at han har fått seg kjæreste, men han dater og har det hyggelig for tiden, sier hun til Side2 og ønsker ikke å utdype privatlivet til Berg-Johansen ytterligere.

Morten Hegseth ønsker ikke å verken avkrefte eller bekrefte noe, skriver God Kveld, Norge.

Var med i Big Brother 2006
Noen husker kanskje Hegseth fra hans deltakelse i «Big Brother» 2006, for øvrig den siste utgaven av programmet som har blitt laget i Norge. Da jobbet han som frilansjournalist, og ifølge Adresseavisen beskrev han seg den gang som en «gladlaks» og en «festus rexus».

- Jeg sminker meg litt til hverdags og litt til fest, fortalte Hegseth som var åpen om sin legning også da han var med i «Big Brother».

Han ble den 6. som ble stemt ut av «Big Brother» i 2006. Dette var for øvrig en runde med både norske og svenske deltakere, og den ble vunnet av svenske Jessica Lindgren .

Overrasket alle
Det var i februar i år at den profilerte programlederen og komikeren kom ut av skapet.

- Sturla Berg-Johansen er homofil, sa han selv fra scenen under premieren på showet «Damenes Aften».

Et noe usikkert publikum begynte å le av den sjokkerende nyheten, men komikeren selv var alvorlig og påpekte at dette mener han.

- Dere synes nok det er rart at jeg er åpen homofil, sa en ærlig og direkte Sturla fra scenen.

Et noe usikkert publikum humret litt, før Sturla sa:

- Dette mener jeg.

BAKGRUNN: - Jeg er homofil

Se bildene fra premieren som overrasket alle:

1633