Gå til sidens hovedinnhold

Sugababe hjem til pyjamasen

- Jeg overlater til andre å være sexy, sier Sugababe Heidi Range. Hun foretrekker å sitte i pysjamasen foran TVen med kjæresten. Se intervju på SIDE2 TV.

(Oslo Plaza/SIDE2: ) Sugababes er splittet - ikke fordi de skal gå hvert til sitt, men fordi det begynner å nærme seg faretruende slottid for flyet deres på Gardermoen.

Søndag opptrådte jentene på Nobelkonserten - det vil si Keisha Buchanan og Heidi Range gjorde det. Tredje medlem, Mutya Buena - og den eneste av Sugababes som er mamma - ligger for tiden hjemme under dynen og håper å bli raskt frisk.

Har modnet
- Vi har gjort en del jobber som bare to nå. Vi har måttet omarrangere låtene litt, men det går greit. Men vi var nervøse under Nobelkonserten, det var jo en så stor sak, sier Heidi Range.

Sugababes-jentene har holdt på siden de var i begynnelsen av tenårene. «Taller in More Ways» er trioens fjerde album. Singelen og ikke minst videoen til «Push the Button» har rullet seg varme på MTV og Svisj. Den viser en ganske mer moden og sexy utgave av jentene siden «Freak Like Me».

- Jeg vet ikke om vi er blitt mer sexy. Vi har modnet, og det er vel naturlig. Jeg var 20 år sist, nå er jeg 22. Men videoen til «Push the Button» er jo først og fremst ment å være morsom, sier Heidi.

Tøff i pyjamas
Hun er ikke så opptatt av å være sexy.

- Om de andre jentene har lyst må de gjerne det, men det er ikke for meg, sier hun.

Om flytiden nærmer seg på Gardermoen, ser det ikke ut til å plage Heidi. Selv om hun innrømmer at hun gleder seg stort til å komme hjem til Liverpool - til kjæresten og til pyjamasen.

- Når jeg ikke er ute og reiser, liker jeg best å være hjemme. Om jeg har overskudd og tid,så er det hyggelig å gå ut og spise, eller shoppe, men mest av alt liker jeg å sitte hjemme i pyjamasen foran TVen og se på filmer, ler hun.

Må passe på seg selv
Heidi Range og Sugababes har ofte vært gjenstand for rykter at de skal oppløses uten at det har vært noe i dem.

- Vi har lært at kommunikasjon er viktig. Man vet aldri hva som kommer til å skje, men så lenge jeg liker det jeg gjør, vil jeg være med i Sugababes. Vi er heldige som har de rette folkene rundt oss, Det er mange i denne bransjen som ønsker å utnytte deg. Det gjelder å passe på seg selv, sier hun.

Sugababes skriver sine egne låter sammen. Det løser de ved at de ofte skriver hver sin sangstrofe selv. Og så settes det sammen i studio.

Tre jenter i 20-årene som skriver sine egne låter vekker naturlig nok mye oppmerksomhet i pressen i hjemlandet.

Hvile over jul
- Jo, pressen kan både være pågående og invaderende. Det har vært skrevet både negative og positive saker om Sugababes. Skulle jeg tatt til meg alt det positive, ville egoet mitt vært så stort at jeg ikke ville fått plass i dette rommet. Hadde jeg brydd meg om alt det negative, ville depresjonen vært like stor, sier Heidi.

Å være en sugababe (navnet stammer fra da gruppen var tidlig i tenårene og manageren kalte dem for sukkerungene) er en 24 timers jobb. Men nå er det jul for Heidi Range, Keisha Buchanan og Mutya Buena. Den skal Heidi tilbringe med kjæresten og familien i Liverpool.

- Og så skal jeg og kjæresten min på to ukers ferie til Dubai, det blir flott, smiler hun.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken