Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skulle bare på trening

Sugababe raser mot media etter å ha blitt arrestert for fyllekjøring.

(SIDE2): - Jeg er så lei meg dette har skjedd meg. Jeg sto opp for å jogge klokken seks, dere vet det ettersom jeg twitrer om det hele tiden! Jeg hadde vært ute kvelden før og hatt noen drinker med venner, og ble stoppet da jeg var på vei for å møte min personlige trener, og jeg hadde det (alkohol, red.anm.) tydeligvis fremdeles i systemet - jeg er så sint på meg selv. Jeg følte meg fin og hadde drukket kaffe.

Det twitrer Amelle Berrabah, den ene i trekløveret Sugababes, etter at 26-åringen ble arrestert for fyllekjøring torsdag morgen klokken 5.23 nord i London.

- Kjærestekrangel
Ifølge britiske medier skal derimot årsaken til den tidlige og påvirkede kjøreturen ha vært at Berrabah kranglet med kjæresten Tom Benn, noe hun altså avviser med sin egen forklaring på Twitter.

- Jeg kan ikke tro hva enkelte har fortalt meg står i avisene i dag. Det er bare en haug med dritt. Hvorfor må avisene alltid skrive fryktelige ting om meg? Det føles som om jeg er på vei til bunns igjen.

Marokkanskfødte Berrabah, som har vært med i Sugababes siden 2005, må møte i retten 8. oktober.

Politivant
Det er ikke første gangen 26-åringen arresteres.

Hun ble i april 2007 pågrepet for å slått til en 18 år gammel jente, men aldri siktet for hendelsen. I 2008 ble hun arrestert for å ha forstyrret ro og orden, etter mistanke om å ha påført en bil i hjembyen Aldershot ødeleggelser. Siktelsen ble raskt frafalt, da det viste seg at hun ikke hadde vært i byen engang på det aktuelle tidspunktet.

Heller ikke fyllekjøring er nytt for Berrabah. I januar 2009 var hun og en venninne, den russiske designeren Nicole Sconciaforni, ute på byen. De to satte seg inn i bilen - Berrabah med en drink - fordi de frøs, og startet motoren. Det likte ikke politiet, som tok med seg venninnen til stasjonen for en prat.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Utskiftninger
Sugababes oppsto som band i 1998. I tillegg til å ha solgt en haug med plater og toppet britiske hitlister en rekke ganger, vært kåret til århundrets mest suksessrike jenteband av Guinness rekordbok. Men bandet har også opplevd sin del turbulens.

Blant annet da Mutya Buena - et av originalmedlemmene - forlot gruppa, og ble erstattet av Berrabah. Enda mer oppstyr ble det i fjor, da Keisha Buchanan ble sparket fra gruppa og erstattet av Jade Ewen.

Kommentarer til denne saken