Gå til sidens hovedinnhold

- Høy stemning og godt humør på Sundvollen

Andre dag med regjeringsforhandlinger i dag.

Forhandlerne til Høyre og Fremskrittspartiet var angivelig ved godt mot idet de tok fatt på sin andre dag med regjeringsforhandlinger onsdag.

Forhandlingsdelegasjonene, som består av partilederne og nestlederne i de to partiene, holder kortene svært tett til brystet. Men TV 2s reporter utenfor Sundvolden Hotell kunne i det minste vise til en SMS han mottok rett før klokken 9 onsdag: Stemningen er på topp, og det er fortsatt er mye god humor, ifølge TV 2.

Det er imidlertid på det rene at partitoppene skal gjennom svært tøffe og lange forhandlinger når de skal meisle ut politikken landets kommende regjering skal føre – område for område. Den eneste mulige fridagen de er forespeilet så langt, er søndag, men også denne dagen kan gå med hvis framdriften er for treg.

Les også: Statsrådtrøbbel for de blåblå
Les også: Erna Solbergs stabssjef blir PR-rådgiver

Blant flere fagrådgivere og stortingspolitikere som kommer til å bli brukt som rådgivere under forhandlingene, ble Ine Eriksen Søreide, som leder Stortingets utenriks- og forsvarskomité, observert idet hun ankom hotellet onsdag morgen. Det var likevel ikke bekreftet at det er utenriks- og forsvarspolitikk som står på dagsordenen fra morgenen av.

(©NTB)

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken