Gå til sidens hovedinnhold

Superhot som Rihanna

Rihanna er trendy - og råsexy.

(SIDE2): Hvordan bli råsexy som Rihanna? Side2 gir deg de siste oppdateringene på Rihannas må ha-mote.

Se flere bilder lenger ned på siden

Tilbehør i sølv
Rihanna er opptatt av riktig tilbehør, og har for tiden dilla på sølv. Alt skinner i sølv - hele kjoler, håndvesker og pumps.

Lilla mascara
Ser du litt nærmere etter på makeupen til Rihanna, vil du legge merke til at den søte popstjernen bruker en lilla mascara. Fargen gir ekstra glans til øynene hennes.

Dype utringninger
Stjernen viser gjerne frem en dyp utringning - og nettopp dette får henne til å se ut som en drøm. Rihanna er neppe en babe som ville lagt inn flere hundre gram med silikon, men har helt passe naturlige pupper. Hun klarer å kombinere det å være sexy uten å se porno ut.

Trangt
Få har en kropp som Rihanna, så det er vel helt greit at hun viser den frem. Med åletrange plagg får du frem dine kvinnelige former, slik som r'n'b-stjernen.

Superkort
Kjolene skal være korte i år - og nettopp den trenden elsker Rihanna. Hun viser beina så ofte hun kan, og det er også Side2s heteste tips i denne varme sommeren. Frem med beina, jenter!

Knallfarget jeans
I år kan jeansen dine skinne i alle regnbuens farger. Rihanna går for en knallgul jeans, og mikser den til en sort og hvit topp, hvite pumps og masse smykker. Kjør på du også!

Se alle bildene av Rihanna lenger ned

Les mer om mote her:

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet