Gå til sidens hovedinnhold

Supermodellenes trendy menn

Supermodellene elsker moteriktige menn. Se og lær - så kanskje du også kaprer drømmedama.

(SIDE2): Modellene og skuespillerne Helena Christensen, Kate Moss, Sienna Miller og Agyness Deyn er uten tvil blant verdens største trendsettere. Jentene stiller også store krav til kjærestene. Bare se her!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Stil er stikkordet for supermodellenes trendy menn. Jamie Hince og Rhys Ifans er blant Side2s absolutte favoritter, mens Josh Hubbard, Jamie Mazur og Tom Brady vet også å kle seg med stil. Det finnes en hel del fellestrekk med supermodellenes kjærester - vi viser deg hva.

Dette klarer ikke supermodellenes kjærester seg uten:

Skinnjakka
Jamie Hince elsker skinnjakka, og matcher den gjerne til åletrange jeans og boots. Jamie kler seg helst i grått eller sort, i likhet med sin kjæreste Kate Moss.

Trenchcoaten
Tro det eller ei - Jamie Hince er også stor fan av trenchcoaten. Han har skaffet seg både en i sort og en i beige - og bruker den gjerne som en kontrast til alt det andre rocka innslaget sitt.

Skjerfet
Rhys Ifans og Jamie Hince har også dilla på skjerf. Jo større, jo bedre, skal vi tro gutta. Og gjerne i strikk.

Trang jeans
Kule gutter går for trange jeans - og bruker dem gjerne til boots og converse-sko. Den trange jeansen gjør seg også utmerket til skinnjakka eller en rocka t-skjorte.

Converse-skoene
Disse skoene er et «must» for alle moteriktige menn - og samtlige av supermodellenes kjærester har vist seg i de tøffe skoene. Blå, sort og grå er blant favorittene.

Hatt
Er det ett plagg jentene digger, og som gjør mannen tusen ganger mer sexy, så er det hatten. Og alle bruker det - Jamie Hince, Rhys Ifans, Tom Brady og Paul Banks.

SE FLERE BILDER AV MODELLENES TRENDY MENN LENGER NED

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

240

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden