Gå til sidens hovedinnhold

Superrockere til Quarten

Audioslave, supergruppen med innslag fra Soundgarden og Rage Against The Machine, er klar for Quart-festivalen. Se listen over band som er klare for Sørlandets rockefest.

Fra før er store rockere som Foo Fighters og Green Day ellerede booket til Quarten, og i dag offentliggjorde Kristiansands rockefestival enda en headliner.

Amerikanske Audioslave skal også rocke Odderøya, og Quarten antyder samtidig noen ekstra godbiter til sine fans:

- Det ryktes at de i tillegg til Audioslave-materiale også kommer til å levere et sett låter fra backkatalogene til både Soundgarden og Rage Against the Machine, melder Quart-festivalen i en pressemelding.

Audioslave består av medlemmer fra Soundgarden og Rage Against The Machine, og stikkord for musikken er vegg av lyd og pyroeffekter.

Quarten melder også om økt publikumsinteresse, og sier at festivalpassene går unna som varmt hvetebrød.

Andre nyheter til Quart inkluderer den 18-årige elektronika-sensasjonen Khonnor som fra gutterommet i Vermont i USA har laget et debutalbum som har falt i smak hos anmeldere i inn- og utland. Dessuten kommer raptrioen Little Brother, som nettopp ga ut det kritikerroste «Connected».

Metalfolket vil kunne glede seg over Boston-bandet Isis, samt norske Stonegard og Audrey Horne. Stonegard lanserte sitt debutalbum «Arrows» denne uken, og kaller sin musikk gladmetal.

Bergenske Audrey Horne har tatt navnet fra en «Twin Peaks»-karakter, og har medlemmer fra Enslaved, Gorgoroth, Deride og Red Leader.

Disse bandene er klare for Quart:
Foo Fighters
Green Day
Audioslave
Khonnor
Little Brother
Isis
Stonegard
Audrey Horne
Go!Team
Mormones
Rumble in Rhodos
Beezewax
Skambankt
Tellusalie
Madder Mortem
Manes
The Beautiful People
Bite

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen