Gå til sidens hovedinnhold

Superstjerner på vei ?

Bruce Springsteen drar til Oslo. Rolling Stones og Bob Dylan har vært her før. Hvem skal skinne på den bergenske konserthimmelen denne sommeren?

(iBergen.no) - Jeg kan si så mye som at det er veldig spennende tider og jeg kan love at det kommer flotte artister til Bergen fremover, sier Frank Nes i Bergenlive og legger til:

- Men som du vet, smaken er som baken og det vi liker er det garantert ikke alle andre som liker, forteller han uten å ville røpe noe som helst om eventuelle artister.

Hvem vil du aller helst oppleve i Bergen i sommer? Si din mening i kommentarfeltet under.

Sover godt
Frank Nes fikk lokket selveste Rolling Stones til Bergen 1.september 2006 og i fjor spilte Pink på Koengen. Nå jobbes det igjen med toppartister i byen.

- Hvis vi klarer å få noen av de artistene vi jobber med til Bergen, skal vi være utrolig godt fornøyd. Jeg sover godt om natten for å si det sånn, sier en hemmelighetsfull Nes til ibergen.no.

Din favoritt
Både Madonna, Metallica, R.E.M, Green Day, Arctic Monkeys, Robbie Williams og U2 skal etter planen gi ut nye album i år og kan dermed være mer aktuell enn andre for en bergensvisitt til sommeren. Hvem vil du aller helst oppleve i Bergen i sommer? Si din mening i kommentarfeltet under.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken