Gå til sidens hovedinnhold

Suri lanserer egen kleskolleksjon

Har fått kontrakt på nærmere 14 millioner kroner.

(SIDE2): Suri Cruise (7), datteren av Tom Cruise og Katie Holmes, har designet en egen kolleksjon som har fått navnet «Suri», ifølge The Sun.

Samarbeider med mamma
Den unge jenta topper ofte listen over best kledde kjendisbarn, og hennes første kolleksjon vil lanseres i New York i høst. Om kolleksjonen selger bra nok vil den lanseres i resten av Amerika senere i år.

Kolleksjonen er laget i samarbeid med moren Kate Holmes og stylisten Jeanne Yang. De to har samarbeidet siden 2009, og driver merket Holmes & Yang sammen, med varierende suksess.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

De fikk vist frem sin vårkolleksjon for 2013 under New York Fashion Week i 2012, men deres høstkolleksjon ble droppet fra det offisielle programmet.

Anmeldelsene for parets kreasjoner har generelt vært lunkne, og de to håper nok nå at Suris kolleksjoner skal bli en større suksess.

Suris kolleksjon vil inkludere alt fra kjoler, topper og jeans, til sko og annet tilbehør.

Startet tidlig
I 2010 kunne mamma Katie Holmes komme med en forklaring på hvorfor datteren av og til har en stil som er utenom det vanlige. Ifølge Holmes designet nemlig datteren allerede da sine egne klær, i form av å fortelle at hun ville klippe av for eksempel et erme på klærne sine.

Det har ved flere anledninger vært svært tydelig at Suri har valgt ut flere av sine antrekk selv, for hun har dukket opp i både rosa tøfler og hareører.

- Hun plukker ut alle sine egne klær, og det har hun gjør siden hun var et og et halvt år, forteller Holmes, og la til at hun selv har designet klær til Suri siden hun var født.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken