(SIDE2:) De så ut som et hvilket som helst par som var ute sin lille datter og bestemor Holmes da Tom Cruise og Katie Holmes tok med seg Suri ut på tur i det vakre senhøstværet i Boston.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Innspilling
Cruise og familien er i østkystbyen av USA fordi Cruise spiller inn sin nye film der. I «Wichita» spiller han mot Cameron Diaz og filmen karakteriserer som en romantisk krimkomedie. Katie Holmes og Suri har besøkt far på filmsettet flere ganger.

Men helgen var helt privat - med unntak av alle fotografene som fanget dem opp da de lekte i parken ved Cambridge. Suri gjorde sitt ytterste for å nyte den varme høstdagen, men kunne senere pakke seg inn i sitt store koseteppe som hun insisterer på å ta med seg rundt.

Unge frøken Cruise er nå blitt så vant til fotografene at det knapt virker som hun enser dem.

Ingen milliongarderobe
Cruises representanter fant det imidlertid på tide å gå ut og avkrefte ryktene om at Suri Cruise hadde en garderobe verdt nesten 20 millioner kroner. Den pynteglade lille damen regnes som et lite moteforbilde for mødre med døtre på samme alder.

- Hun er definitivt den heteste jentungen i Hollywood, skrev Forbes Magazine nylig. Selv har Cruise sagt at det aldri var meningen å fronte datteren som noe forbilde for noe, men han innrømmer at hun liker å kle seg og han finner det både morsomt og litt spesielt at det de tar på henne har betydning for klesindustrien.

2464