(SIDE2:) Susan Boyle, som ble nummer to i vårens «Britain's Got Talent», skal medvirke i en episode av «Ugly Betty», skriver The Sun.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Den skotske 48-åringen ble først kontaktet av amerikanske TV-sjefer for en måned siden. De mener den jomfruelige sangeren passer perfekt for serien.

– Susan har blitt bombardert med tilbud fra USA, men dette er noen hun er skikkelig interessert i, og vi håper at det går i orden, forteller en kilde nær stjernen til tabloidavisen.

– Hun kommer definitivt til å spille seg selv.

Fikk sammenbrudd
Susan Boyle ble en umiddelbar stjerne over hele verden etter at hun stilte opp på audition for talentshowet tidligere i år. Hun skulle egentlig på en promotur i USA etter finalen i mai, men den ble avlyst etter at 48-åringen fikk et mentalt sammen brudd.

Les mer:Susan Boyle innlagt

Boyle tilbrakte fire dager på Priory klinikken, etter at hun ble nummer to i talentkonkurransen og kollapset av utmattelse.

Siden har hun avlyst en rekke opptredener for «Britain's Got Talent»-turneen, mens hun forbereder seg på å spille inn debutalbumet.

Hvis hun takker ja til tilbudet fra «Ugly Betty»-produsentene, blir hun ikke den første celebre personen som har stilt opp. Tidligere har vi sett både Victoria Beckham, Naomi Campbell og Lindsay Lohan.

Får mange tilbud
Susans talsperson vil verken bekrefte eller avkrefte tilbudet.

– Susan får mange tilbud. For tiden ser hun fram til å spille inn albumet sitt, uttalte hun til The Sun.

Les mer:Lindsay Lohan i Ugly Betty