Gå til sidens hovedinnhold

Suspenderer Dolphin

Oslo Børs var misfornøyd med informasjonen rundt prisingen av aksjene.

Oslo Børs er ikke fornøyd med informasjonen som har kommet i forbindelse med reparasjonsemisjonen IT-selskapet. Børsen mener det ikke er kommet tilstrekkelig med informasjon knyttet til prisingen av selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

Utilfredsstillende informasjon i forbindelse med reparasjonsemisjonen gjør at børsen ikke klarer å kalkulere korrekt åpningskurs for aksjene. Det skjer siden aksjen skal noteres uten rett til tegningsrettigheter fra og med i dag.

Dermed har de valgt å suspendere aksjene til Dolphin Interconnect Solutions fra alle indeksene. Det igjen innbærer at intradag verdien av Oslo Børs All-Share Index, Oslo Børs Small Cap Index, OSE45 Information Technology Index og OSE4530 Semiconductors & Semiconductor Equipment Index er ukorrekte. Først etter stengetid kan de sende ut korrekte sluttverdier.

Oslo Børs innførte en pause i handelen av aksjen. Etter kort tid sendte Dolphin ut detaljene i forbindelse med emisjonen. Da ble børspausen opphevet.

I reparasjonsemisjonen vil de aksjonærene som ikke fikk tegnet seg i den ordinære emisjonen får muligheten til å kjøpe aksjer. Dermed kan de unngå å bli utvannet.

Totalt vil maksimum 2,9 millioner aksjer bli utstedt i reparasjonsemisjonen og tegningskursen vil havne på 2,3 kroner per aksje. Det innebærer at Dolphin Interconnect Solutions kan få inn 6,67 millioner kroner.

Overtegning vil bli tillatt i forbindelse med emisjonen og ikke tildelte aksjer kan bli tilbudt aksjonærere som ikke er berettiget.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken