Gå til sidens hovedinnhold

Svein Graff ny mediesjef i Vålerenga

VALLHALL (vif-fotball.no): Svein Graff (32) slutter som mediedirektør i Norsk Toppfotball (NTF), og blir ny mediesjef i Vålerenga Fotball. Graff, som har bakgrunn fra blant annet NRK, TV2 og P4, tiltrer stillingen 11. august.

- Vålerenga har et kjempestort potensiale på og utenfor banen, sier Graff som skal bygge opp VIF Media, og lage klubbens forretningsplan for mediesatsingen.

Bred erfaring
Graff kom til NTF fra jobben som vaktsjef i NRK TV-Sporten. Før det var han ansatt i TV 2 Sporten, og 32-åringen har også erfaring fra ulike nyhetsprogrammer i NRK, P4-sporten og Laagendalsposten.

Han er journalistutdannet ved Høgskolen i Volda.

- Vålerenga Fotball er stolte over å ha fått med oss Svein Graff på laget. Han inngår i vår langsiktige strategi om å bli ledende i Norden og unike i Europa innen 2013, sier administrerende direktør i Vålerenga Fotball, Pål Breen, til vif-fotball.no.

- I prosessen med å ansette ny mediesjef lette vi ikke først og fremst etter en journalist. Vi ønsket oss en mediestrateg med bakgrunn fra fotballverdenen. Svein Graff er Nordens beste på dette feltet og vi gleder oss til å utvikle våre digitale plattformer videre sammen med han.

Ny nettsatsing
VIFs nye mediesjef har det siste halvåret jobbet med planleggingen og gjennomføringen av den rekordstore medieavtalen som ble offentliggjort denne uka.

- Målet er å videreutvikle VIFs medieproduksjon på de ulike plattformene. En ny og omfattende nettsatsing med spesielt fokus på web-TV blir ett viktig satsingsområde, sier Graff som også er opptatt av mediehåndtering og omdømme.

VIFs nye mediesjef tiltrer i jobben 11.august.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter