(SIDE2): Det er klart for en ny vri når neste runde av «Charterfeber»skal i gang igjen - denne gangen skal dating være en stor del av programmet.

Klare for kjærlighet
Charterveteranene Svein og Hilde er som kjent begge single og de er begge klare for forhold. Svein Østvik (46) tror selv det nye programmet kan bli litt «Charterfeber» møter «Ungkaren».

- Jeg vet faktisk lite om hva de har tenkt, en vet jo aldri. Det kan jo hende det kommer kvinner i 30-årsalderen og 60-årene nedover, sier han lattermildt til Side2.

Er du på jakt etter en kjæreste? Prøv Side2 Single nå!
Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Menn og kvinner
TV3 har ennå ikke bestemt helt hva som skal skje i serien, og Svein er også litt i det blå. Men han vet at det blir moro.

- Hvem vet, kanskje de sender ned mannfolk også? ler han som ikke har noe imot det hvis det skulle skje.

- Jeg synes det i utgangspunktet er spennende å møte mennesker, sier Charter-Svein.

Svein tror det kan bli storartet å møte kvinner i Syden, det skal visstnok være flere enn bare en som får reise av gårde sammen med henholdsvis Svein og Hilde. Han har tidligere datet litt mens han har spilt inn de foregående sesongene av den populære serien som denne vinteren handlet om Mallorca.

Lik Svein
Charterkongen har ikke noen oppskrift på hvem kvinnen i hans liv er, men hun må være litt lik ham.

- Men hvordan er drømmekvinnen?

- Hun må være litt lik meg tror jeg. Det har gått galt når jeg har møtt stille og rolige kvinner. Det må være en jente som har kreativ humor, hun må være engasjert og ha mye godt humør, sier Svein.

- Må hun elske sydenlivet?

- Nei, ikke i det hele tatt. Jeg liker å reise til varme strøk verden over jeg, og storbyferie er noe jeg er veldig glad i.

Sabotasje?
Kongen av Mallorca er klar for å møte noen, han blir jo pent nødt til det spøker han til Side2 nå som TV3 er i gang med sjekkeprogrammet på hans og Hildes vegne. Men Svein tror nok at det kan bli litt sabotasje av Hildes dating.

- Det kan nok hende at jeg sniker meg bort og danker ut de andre mannfolka for å si det sånn, ler han.

Se Charter-Sveins harry sommerhit her!

Ifølge i informasjonskonsulent i TV3, Øyvind Skovli, er sendetid for serien ennå ikke fastsatt.

Hvis du vil reise på «Charterdate» - så kan du sende inn din henvendelse her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!