(SIDE2:) Svein Østvik, kjent fra «Charter-feber» og flere andre TV-programmer, ble tatt for fyllekjøring i forrige uke, skriver Se og Hør tirsdag.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Nå varsler han et oppgjør med seg selv.

- Jeg har begått en idiotisk handling og har satt andres sikkerhet i fare. Den straffereaksjonen som kommer, tar jeg ute å mukke, sier han til bladet. Charter-Svein innrømmer også at han ser saken i et bredere perspektiv og at han nok er blitt litt fanget av sin egen suksess.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Før påske var Svein Østvik gjest under NM i poker i Riga. Da opplevde den danseglade karen å bli kastet ut av kasinoet etter en forrykende dans. Årsaken er at han hadde vrengt av seg skjorta.

Han ble bedt om å forlate klubben, men vaktene tok nordmennenes moro godmodig og slapp ham inn igjen kort tid etter.Østvik presiserte overfor Side2 at han ikke ble kastet ut fra fyll.

- Når det er så mye nordmenn som står og hoier, så er det lett for meg å gjøre noe slik. Men vaktene kom bort til meg og sa det ikke er lov å gå uten skjorte inne på nattklubber i Riga. Jeg sa til dem at det jo bare var nordmenn til stede, og etter å ha snakket med dem fikk jeg lov å komme inn igjen, sier Østvik til Side2.

HTML EMBED

LES MER OM SAKEN: Kastet ut Charter-Svein