(SIDE2:) Svein Østvik haltet inn i TV2s studioer i Nydalen, med en stokk som god støtte og et tappert utrykk i ansiktet.

Den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren skulle ifølge planen danse sammen med de andre utstemte deltakerne i kveldens program, men med sterke ryggsmerter ble det vanskelig.

Skal prøve
- Det går ikke bra, innrømmer han overfor Side2.

TV 2s presseansvarlige, Unn Grete Berge, sier at Charter-Svein allikevel skal prøve seg på dansegulvet.

- Han skal danse, men det blir kanskje ikke så mye vrikking, sa hun før sending. Hun forteller at det er isjiassmerter som plager TV-stjernen.

Det var ikke bare Svein som slet med sykdom. Tidligere deltaker Elin Tvedt måtte rett og slett holde seg hjemme fra finalen etter å ha blitt syk.

Forførende blikk
Da danseparet likevel entret parketten var det ikke mye til dansing fra Østviks side. Dansepartner Nadya måtte nærmest danse paso doble alene, mens Svein bidro med å stå stille og gi forførende blikk.

Alle de andre utstemte danserne var også på plass i studio, og svingte seg på parketten før kveldens hovedpersoner, Mia og Carsten entret podiet.

Etter tre danser hver var det nesten ingen forskjell mellom dommerpoengene hos de to, med Carsten på 114 poeng og Mia hakk i hæl med 112.