Gå til sidens hovedinnhold

Svein Ove stoler på Italiano

Svein Ove Wassberg er den kusken som vinner flest løp i Bergen. Han mener at Italiano er kveldens sikreste vinner. Her kan du lese resten av hans vurderinger.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Bergen.

1.avd:
11 Neven Monochrome er en kapasitetstraver som imponerte stort når han vant i V75`en sist. Må gå bakfra denne gangen, men hvis han oppfører seg, så skal den ha en fin vinnersjanse selv om motstanden er tøff denne gangen også. 2 Lins News er en usikker krabat som har stor kapasitet. Tom Erik Solberg tar nok ikke den lange turen uten seiersambisjoner. Må med på bongen! 8 Locnoe fungerte ikke som best sist, men er nok i orden når den nå sendes ut igjen. Dette er en meget kapabel traver som har mye inne. Stor outsider.

2.avd:
7 Italiano blir stor favoritt i dette løpet og den litt skjøre, men kapable hesten skal vinne dette løpet på klassen. Har hatt en tendens til å falle litt ut av travet på slutten av løpene og det kan bli spennende å se om hesten tåler to løp på en dag. Uansett bør hesten ta seg av kvalifiseringsløpet til Vestlandsløpet på enkleste måte.

3. avd:
10 Vanilla Ice blir min favoritt i et litt uoversiktlig løp. Hesten har gjort gode løp etter at den kom til Norge og den første seieren kan fort komme her. 11 Shining Lantern ledet hele veien sist, men må gå bakfra her. Skal regnes denne gangen også og må med på bongen. 6 Explosive Buzz er en spennende nykommer som feilet i debuten på Forus. I dette feltet bør hesten regnes og bør med på bongen.

4. avd:
1 Fodnes Corrado står fint til her og kan fort lede hele vein. Blir min favoritt i løpet. 2 Gilborken ble sittende fast sist g det meste vle feil da. Her kommer hesten ut igjen i riktig grunnlag og er førsteutfordreren i løpet. Må på bongen. 7 Vestpol Faxen er en kapabel type som har fått løp i kroppen etter pause og skal regnes her.

5. avd:
7 Røste Bo er en klassetraver som nok sitter tidlig fremme blant strekhestene direkte. Skal normalt sett vinne dette løpet hvis formen er bevart. 10 Fakse har ikke fått full uttelling etter at den kom til Norge, men på kapasitet så er det hesten imot favoritten i løpet.

Svein Ove's V5-forslag:

1.avd: 2-3-8-11
2.avd: 7 Italiano
3.avd: 3-6-10-11
4.avd: 1-2-7-9-14
5.avd: 7-10

160 kroner

Kilde: rikstoto.no

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai