Gå til sidens hovedinnhold

10 kjendisfrisyrer vi ikke glemmer fra 2014

Stikkordene her er halvbarberte hoder, pannelugger og hårbleking.

(SIDE2): Kjendisene vet hvordan de skal tiltrekke seg oppmerksomhet og både antrekk, sminke, sko og hårsveis er nok nøye gjennomtenkt før de stiller seg foran blitzregnet på den røde løperen.

Noen ganger blir vi fascinert og inspirert av de vakre, stilige frisyrene, mens av og til får vi oss rett og slett en god latter.

Uansett er det noen sveiser vi husker bedre enn andre og her er ti uforglemmelige kjendisfrisyrer fra 2014-året som snart er over.

1) Robert Pattinson

Twilight-skuespilleren Robert Pattinson har smeltet mange pikehjerter med sin kjekkas-look, men da 28-åringen dukket opp med denne sveisen på «Go Go Gala» i november var det ett spørsmål alle lurte på: Hvorfor? HVORFOR?!

2) Kristen Stewart

En annen Twilight-stjerne, Kristen Stewart, har også skapt overskrifter det siste året på grunn av hårfrisyren. I juli overrasket hun alle med å klippe av seg de mørke lokkene og under moteuken i Paris hadde Kristen en rufsete og avslappet sveis. I tillegg hadde håret fått noen rødoransje toner.

3) Justin Bieber

Biebers nye lyse frisyre ga oss flashback til 90-tallet, uten at det trenger å være feil. Fansen elsket sangstjernes nye sveis og de siste årene har Justin helt klart bevist at han kjører sin egen stil.

4) Nicole Richie

Hollywood-kjendis Nicole Richie har i år gått for både lilla og blått hår. Det er virkelig ikke alle som kan farge håret sitt i en slik knallfarge, men vi synes søte Nicole er en av de få som ser strålende ut med en slik hårfarge.

5) Kaley Couco

Det har vært et begivenhetsrikt år for «Big Bang Theory»-stjernen. Med både bryllup, lønnsøkning og en stjerne på «The Hollywood Walk of Fame» kan hun ikke klage, og i september dukket søte Kaley opp i denne kledelige Pixie-sveisen.

LES OGSÅ: Gråt av glede da hun fikk stjerne

6) Jennifer Lawrence

«Hunger Games»-stjernen har det siste året hatt både langt og kort hår, og den vakre skuespillerdama kler jo alt!

7) Rihanna

Denne dama kan ta på seg nesten hva som helst og likevel se helt smashing ut. Rihanna er både superkul og sexy i sine antrekk, ofte med matchende makeup og hårsveis. Likevel er det ikke alltid alt som stemmer for kjendisene heller. For eksempel så lurer vi fælt på hva hårstylisten til sangfuglen tenkte her:

8) Kelly Osbourne

Det har vel aldri vært tvil om at Kelly Osbourne ikke har vært redd for å gå sine egne veier. Når man er dattera til en av verdens mest kjente rockevokalister er det også forståelig at man blir litt mer vågal og nytenkende i stilen. Men noen ganger kan det blir for mye av det gode også. På en premierefest i november dukket Kelly opp på den røde løperen med en lilla «flettekrone» festet midt på hodet, pyntet med nagler i tillegg til at hun hadde barbert seg på siden.

Vi har bare én ting å si til denne originale sveisen: Nei.

9) Beyoncé

Beyoncé står bak kanskje verdens mest omtalte pannelugg. For da hun i oktober viste seg frem med ny hårsveis raste diskusjonen blant moteeksperter og på sosiale medier.

Beyonce hadde nemlig klipt en såkalt minibang – en kort pannelugg som har vært så vidt innom motebildet på 2000 tallet.

- Beyonces nye frisyre er like dårlig som min sønns etter at han klippet håret sitt selv med saks, mente mote- og skjønnhetsansvarlig i Mirror.

Og artisten selv fikk nok med seg reaksjonene for bare få dager senere var hun tilbake til sin gamle frisyre.

10) Lady Gaga

Kanskje ikke så overraskende at denne dama er med på en slik liste. Lady Gaga er ikke bare kjent for sine poplåter og musikkarriere, for denne artisten vekker også stadig oppsikt med sine kreasjoner og fargerike hårfrisyrer.

Her er et eksempel fra tidligere i år da Lady Gaga ble observert i New Yorks gater.

Med korkestrekkere i både gult, oransje, rødt og sort kunne jo dette like gjerne vært en klovneparykk.

Men det er Lady Gaga, og hun kommer unna med det meste.