(SIDE2): Svend Nordins (55) omstridte rolle som grillkonge for Rema 1000 har ført til mye kritikk for den habile skuespilleren.

Dette er noe han selv ikke bryr seg nevneverdig om, for godene ved å takke ja til tilbudet om å bli hele Norges grillkonge veier opp.

- I couldn't care less. Jeg kan ikke drive og lese det som skrives i sosiale medier. Og det sier jeg til kolleger rundt meg også: Ikke gå inn i det landskapet der. Det er livsfarlig. Jeg er heller ikke der selv, sier han i et intervju med VG.

- Badet meg i såpe
Foruten å få reise verden rundt, sammen med kona Thorild Nordin, har skuespilleren kunne takke nei til ti roller og dermed fått en etterlengtet sommerferie og kvalitetstid med familien.

Normalt tilbringer Nordin sommeren med å spille Spelet på Stiklestad, en rolle han i år kunne si fra seg på grunn av pengene han hadde tjent på reklamefilmene.

- Jeg er ikke hore selv om jeg gjør jobber jeg tjener penger på. Og de som frontet kritikken mot meg den gangen, de har badet mye i såpe senere selv, sier Nordin til avisen.