Gå til sidens hovedinnhold

Svensk byrå får kongelig hjelp

Reklamebyrået Storåkers McCann i Stockholm får en litt spesiell hospitant i høst. Prins Carl Philip følger i sin søsters fotspor og sikter seg inn mot kommunikasjonsbransjen.

Den svenske prins Carl Phillip sikter seg inn mot en karriere ved siden av det år være kongelig. Nå skal han ut i praksis hos reklamebyrået Storåkers McCann i Stockholm.

- Det stemmer. Han praktiserar der som en del av hans utdanning på Forsbergs der han studerer grafisk design, sier Ann-Christine Jernberg som jobber i informasjonsavdelingen på det svenske hoffet.

Ifølge opplysninger Resumé sitter inne med, skal Carl Philip i løpet av sin praksistid arbeide med flere av byråets kunder. Toppsjef i Storåkers McCann, Michael Storåkers, ønsker ikke å kommentere prinsens arbeidsforhold nærmere.

- Vi tar inn praktikanter fra Berghs, Beckmans, Forsbergs og Handelshögskolan i Stockholm løpende. Når det gjelder kreatører, er det vår kreative leder Justine Lagache som vanligvis introduserer og håndterer våre praktikanter, sier han til Resumé.

Prins Carl Philip er ikke det første av kongebarna som praktiserer på et reklamebyrå. I fjor gjorde prinsesse Madeleine det samme. Hun hadde praksis både på Lowe Brindfors og Sandell Sandberg som en del av sin utdanning.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken