For syv år siden innså Lennart Nyberg at det ikke nyttet å bli rik som vanlig lønnsmottager og bestemte seg for å starte noe selv. Og han fulgte sin egen teori: Bli rik på å være så kjedelig som mulig.

Alt annet enn opphissende
Nygren valgte derfor å starte nettbutikken inkclub.com . Butikken selger noe så prosaisk som blekkpatroner og fotopapir til skrivere.

- Ingen blir opphisset av å gå i butikken for å kjøpe blekkpatroner, det er jo i bunn og grunn en drittkjedelig oppgave, sier han i et intervju med Veckans Affärer .

Sexy bankkonto
I dag, syv år etter oppstarten, er Nyberg mangemillionær. I sommer fikk han 428 millioner svenske kroner inn på kontoen etter at han solgte 50 prosent av aksjene i selskapet.

Ifølge Nygren er inkclub.com nå europas ledende leverandør av blekkpatroner til skrivere og antall kunder nærmer seg millionen.

Vær kjedelig, unngå konkurranse
Og her er Nygrens råd til deg som vil bli rik i en fei:

- Sats på så kjedelige produkter som mulig. Da unngår du konkurranse. I tillegg bør du velge produkter som ikke veier for mye. Slik holder du fraktkostnadene nede, sier den kjedelige, men rike svensken.