Gå til sidens hovedinnhold

- Sex maniac heaven

Anna Anka forteller om hvordan man pleier kjærligheten i siste episode av Hollywoodfruene.

(SIDE2:) Som et ironisk punktum for «Svenske Hollywoodfruer», viste Anna Anka hva man bør gjøre for beholde gnisten i et forhold.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

38-åringen, som for tiden ligger i en svært bitter skilsmissestrid med sin tidligere ektefelle, Paul Anka, kom nemlig med gode råd om kjærligheten i mandagens episode.

Motvirker utroskap
- Paul og jeg holder kjærligheten i live ved at vi har bestemt at vi skal sette av tid til hverandre. Det gjør vi begge to, sier hun.

Samtidig gjentar hun mantraet hun har blitt så kjent for, nemlig at du må tilfredsstille din manns behov, ellers er han utro.

Les mer: - Sug din mann

Men det er ikke bare i hverdagen Anna stiller opp.

Sex-maniac heaven
- Når vi er ute og reiser har vi vårt eget soverom og da er det sex-maniac heaven. Da passer vi på at det ikke er noen som avbryter eller forstyrrer, og da kan vi rope og skrike og gjøre ville greier vi ikke gjør hjemme, ler hun.

For ektemannen har det visst blitt litt for mye maniac og litt for lite heaven i ekteskapet, for han har i skilsmisseforhandlingene beskyldt Anna for både vold, løgner og paranoia.

Les mer: Nå er hun verdensberømt

Men i når «Svenske Hollywoodfruer» ble filmet, var alt fortsatt tilsynelatende fryd og gammen. Anna er nemlig opptatt med å lage et søtt kort til ektemannen i anledning bryllupsdagen.

Det romantiske kortet leser:

To my love
Thanks for being the perfect husband, father and lover.
I could not ask for anyone better.
Happy anniversary,
Your wife, Anna.
I love you.

Episoden er en oppsummering av de beste klippene fra realityserien, pluss et par klipp som ikke har vært vist tidligere.

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken