Gå til sidens hovedinnhold

Hvem tar over for Anna Anka?

Her er svenskenes nye hollywoodfruer.

(SIDE2:) Etter braksuksessen med «Svenske Hollywoodfruer» har svensk TV3 selvsagt laget en ny sesong med dekadente blondiner, og nå kommer den på norske skjermer.

Se bildene av de nye fruene under

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Agnes-Nicole Winter dukker ikke opp i den nye serien (hun hevder selv at hun takket nei) og selve stjernen, Anna Anka, er bare med i noen få episoder.

Det er allikevel ingen grunn til å frykte at den nye serien blir mindre kontroversiell eller hysterisk festlig. TV3 har nemlig hanket inn tre splitter nye, blonde eks-svensker som lever det glade liv i Hollywood.

Suzanne Saperstein (47) var inntil 2005 gift med den styrtrike forretningsmannen David Saperstein, men ble forlatt til fordel for deres unge svenske barnepike. Sammen med mannen skapte Suzanne hjemmet «Fleur De lys», som er et av de mest ekstravagante og dyreste hjemmene i Los Angeles, en miniutgave av slottet i Versailles.

Da de skiltes fikk hun beholde huset, og det er nå til salgs for 800 millioner svenske kroner. De fikk tre barn sammen. Nå vil Suzanne leve livet og hun har rettet oppmerksomheten mot yngre menn.

Lena Jolton (50) bor i Beverly Hills sammen med sin 16-årige datter. Lena jobber som skuespiller i Hollywood, men er også opptatt av holistisk helse, trening og reising. Lena er for tiden singel.

Päivi Hacker (51) bor også i Beverly Hills og er gift med en forretningsmann. Selv driver hun innen hotell og eiendomsbransjen og paret har ingen barn.

I tillegg får vi altså ta del i Anna Ankas nye liv, som er svært forskjellig fra forrige sesong. Maria Montazami er også tilbake med nye gullkorn.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Se «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 fra mandag 15. mars klokken 20.30

2927

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken