Gå til sidens hovedinnhold

Sveriges mest sexy

En prinsesse på topp og en norsk kvinne som fikk sparken på listen. Her er Sveriges mest sexy kvinner.

(SIDE2): Det svenske mannemagasinet Slitz har kåret Sveriges mest sexy kvinner for tiende år på rad. Overraskende nok ble ikke den største kontroversen at de hadde prinsesse Madeleine på topp, men det faktum at værdame Tone Bekkestad fikk sparken fra TV 4 fordi hun viste en kvart brystvorte i bladet. En værdame som også forøvrig er norsk.

Se bildekarusell av noen av de sexy, svenske jentene under.

Ikke overraskende er den mest vanlige hårfargen på listen blond, og selv om mange av kvinnene kan være relativt ukjente for nordmenn flest så finner man Maria Bonnevie på en 76.plass, Nina Persson på 68.plass, Lena Olin (51 år) på en 64.plass, kona til Tiger - Elin Nordegren - på en 56.plass, Carola på en 50.plass, Victoria Silvstedt på en 16.plass og Top Model-deltager Arwen Bergström på en 10.plass.

Tidligere vinnere
I løpet av de ti årene Slitz har gitt ut sin pris til Sveriges mest sexy har den blitt vunnet av Elin Grindemyr, Josefin Öqvist (fotballspiller), Malin Gudmundsson (modell), Nadia Björlin (modell), Suzanne Sjögren (sportsjournalist), Tess Mattisson (artist), Tilde De Paula (tv-profil), Tina Stenberg (artist), Victoria Silvstedt (modell) og Anna Järphammar (modell).

I omtalen av vinneren Madeliene Bernadotte heter det i Slitz:

«Hon har blått blod i ådrorna, ljust hår och lockas av rop som skallar Madeleine. Vår egen sessa har tillträtt sin rättmätiga tron och det är bara att buga för hennes excellens kungliga gunst. Grattis Madde, du är Sveriges sexigaste kvinna 2006.»

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken