Gå til sidens hovedinnhold

Svindyr realitytabbe?

Svenske Ulrika Jonsson kan være i ferd med å bli den dyreste floppen i Big Brothers historie.

(SIDE2:) Britiske Channel 4 punget ut i underkant av to millioner kroner for å sikre seg den svenske programlederen til årets Celebrity Big Brother, skriver The Sun.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dette gjør henne til den best betalte deltakeren i historien, og kanalen håpet utvilsomt at Jonsson skulle krydre dagene med historier om sine celebre ekskjærester som fotballtrener Sven Göran Eriksson, TV-kjendis John Leslie og tidligere fotballspiller Stan Collymore.

Kjappe penger
Men nå kan det se ut som om planen slår feil, for Ulrika ble den første deltakeren som ble nominert til utkastelse. Det blir i så fall kjapt tjente penger for den svenske kjendisen.

I årets kjendisutgave av Big Brother har produsentene plukket ut en «hussjef», tidligere programleder Terry Christian, som skal bestemme hvilke tre deltakere som seerne skal stemme over. Den som får minst stemmer ryker ut på fredag, kun en uke etter at programmet har begynt.

Mest oppblåst
Christian valgte altså Ulrika som den første deltakeren, og begrunnet valget sitt med at «hun er den deltakeren med det mest oppblåste egoet».

Andre kjendiser, som tidligere A1-medlem Ben Adams, er tydeligvis ikke like mye verdt ifølge produsentene, for han har bare fått 200.000 kr for å være med.

I tillegg finner vi kjendiser som rapperen Coolio (45), sangeren La Toya Jackson (45), tidligere Sugababes-medlem Mutya Buena (23) og skuespilleren Verne «Mini Me» Troyer (40) blant årets deltakere.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken