Gå til sidens hovedinnhold

Svindyrt tiss

Det kostet bergenseren 2000 kroner å late vannet en sen lørdagsnatt.

22-åringen ble desperat da at blæren hans plutselig hadde overrasket ham med å skrike på tømming. Han hadde forlatt utestedet Metro da det stengte, etter en heftig lørdagkveld på byen. Men han glemte å svinge innom toalettet før han tok jakken sin og gikk ut i februarkulden. Med store mengder alkohol innabords, var det en lei forglemmelse.

Ingen hjelp å få
For etter å ha ruslet rundt i sentrum en stund fikk han helt plutselig et enormt behov for å lette på trykket. Han løp fra utested til utested, men kom ikke lenger enn til døren. Overalt var det stengt og ingen hadde velvilje til å slippe inn 22-årigen for å låne toalettet.

Til slutt klarte ikke mannen å holde seg lenger. Kveldens inntatte væske ble spylt ut i et inngangsparti i Strandgaten. Men uheldigvis for mannen sto han godt plassert i synsvinkelen til politiet. Etter at blæren var tømt, måtte han pent ta imot en anmeldelse for urinering på offentlig sted.

Protesterte på størrelse
Tirsdag møtte han i Bergen tingrett, hvor han tilsto uforbeholdent de faktiske forhold. Politiet mente 22-åringen måtte få en bot på 2000 kroner, noe mannen protesterte på. Han mente boten var for høy i forhold til hans sparsomme dagpenge-inntekt. Men retten syntes hensynet til likebehandling veide mer enn mannens svake økonomi, og dømte ham i tråd med politiets anbefaling.

Alternativt kan mannen gå i fengsel i fire dager for tissingen sin.

Reklame

Hagemøblene nordmenn elsker

Kommentarer til denne saken