Gå til sidens hovedinnhold

- Fikk slankere midje etter bare 2 uker

Når energien kom tilbake fikk Helena Karlsson 10 cm smalere midje.

Dette er et annonsebilag for produktet Swiss Diet.

Det påstås at slankekurer ikke virker, og at en god kombinasjon av trening og et sunt kosthold er den eneste veien til en slank kropp.

Men for at man skal trene regelmessig, trenger man både motivasjon og ork.

Tipset av venninnen
For Helena Karlsson (50) var det nettopp dette som var problemet - hun manglet energi. Derfor ble hun nysgjerrig når en venninne fortalte om Swiss Diet . Ved hjelp av dette kosttilskuddet hadde venninnen opplevd både økt energi slik at det ble lettere å komme i gang med treningen, økt forbrenning samt redusert søtsug.

Les mer om Swiss Diet på leveradørens hjemmeside her


Umiddelbar efekt
- Min kollega tipset meg om, og fortalte om hennes erfaringer med kosttilskuddet Swiss Diet . Ettersom jeg ikke har testet noen slike produkter før var jeg litt skeptisk, men min kollega tok med en vareprøve til meg som jeg testet.

- Effekten merket jeg nesten umiddelbart. Søtsuget forsvant og energien i kroppen tok ikke slutt på ettermiddagen som den vanligvis pleier, så jeg bestemte meg for at dette ville jeg prøve mer av.

Synlig etter 2 uker
- Du merket altså umiddelbar effekt på energien, men når kom de synlige resultatene?

- Jeg har nå brukt produktet i 8 uker, men allerede etter 2 uker kunne jeg tydelig se at midjen var blitt smalere. Men det beste er at jeg har fått mer energi og orker å komme meg på trening.

Kvitt kiloene
- Trente du noe før du begynte med Swiss Diet?

- Jeg har alltid trent så jeg var forsåvidt i grei fysisk form, men jeg hadde noen ekstra kilo jeg gjerne ville bli kvitt. Med Swiss Diet orket jeg å trene oftere i tillegg til at jeg fikk et mindre søtsug. Nå trener jeg spinning fire ganger pr. uke og Tabata en gang pr. uke.

Får komplimenter
- Hva synes du om Swiss Diet nå etter å ha brukt det en stund?

- Jeg har jo blitt mye piggere, særlig på ettermiddagene når energien vanligvis pleier å dale, så det er jeg veldig fornøyd med. Ellers så har jeg jo fått 10 cm smalere midje og det får jeg høre av kollegaer og venner at synes - noe som er veldig kult.

- Men det med midjemålet er egentlig en bonus. Det aller beste er at jeg føler meg piggere og har mer ork, men det er klart jeg også blir glad og positiv av å få komplimenter.

Swiss Diet - et naturlig kosttilskudd
Swiss Diet er et kosttilskudd produsert i Sveits for Swiss Clinic. Produktet består av kun naturlige ingredienser (bringebær kenton, afrikans mango, acai, resveratrol, eplecidereddik, tare, grapefrukt og koffein), og sammensetningen av disse ingrediensene bidrar til at man får et økt energinivå og at man forbrenner opp til 60 % mer fett enn til vanlig.

Swiss Clinic står også bak andre kjente produkter som Swiss Whitening, Swiss lashes og Swiss skin roller. Her kan du lese mer om de.

Nå kan du abonnère på produktet for KUN 299,- og få en gratis Tannblekingspenn på kjøpet!

Klikk her for å bestille produktet direkte

Her kan du lese om flere som har forsøkt Swiss Diet (Scroll ned)

ANNONSEBILAG

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis