Gå til sidens hovedinnhold

Denne sykkelen er idiotisk høy

...og den har ingen bremser.

HTML EMBED

Los Angeles er en by som de fleste forbinder med enorme mengder biltrafikk, men byen har bygget opp en egen subkultur med sykkelelskere. De går under mange navn, det paraplybetegnelsen Ridazz gjerne benyttes etter en sykkelgruppe som startet i 2004.

Richie Trimble er en person som definitivt havner i denne kategorien, og identifiserer seg med undergruppen Los Angelopes, og i forbindelse med den periodiske festivalen Ciclavia i Los Angeles, lagde han i forrige uke en noe spesiell farkost: Han hadde hjemmesnekret en nesten 4,5 meter høy sykkel på bare 10 timer.

Dette vare en videreutvikling av en drøyt tre meter høy sykkel som han tidligere har fått inn i musikkvideoen til en sang fra bandet 30 Seconds to Mars.

Den 4,5 meter høye sykkelen fikk navnet «Stoopidtall» - enkelt og greit «idiotisk høy», og fikk sin preimiere på turen gjennom store deler av Los Angeles. Uten bremser, og et mildt sagt uheldig tyngdepunkt, ble han mer eller mindre geleidet på den lange turen fra Downtown til Venice Beach forbi forbløffede Ciclavia-gjengere.

Ifølge Richie Trimble er dette et mellomsteg på veien mot å lage verdens høyeset sykkel til en senere Ciclavia-runde senere i år.

Under kan du se en video som en av de han passerte har tatt.

HTML EMBED
Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken