Tidligere denne uka annonsert prokontinentallaget Accent Jobs-Wanty at de hadde signert Björn Leukemans, Nico Sijmens, Kevin Hulsmans og Ben Hermans foran neste sesong.

Nå sås det tvil om sistnevnte. Hermans forteller nemlig at selveste BMC Racing har tatt kontakt, og at han selvsagt kan tenke seg å kjøre i rødt og svart neste sesong.

- BMC kontaktet meg tidligere denne uken, men det har foreløpig ikke resultert i en kontakt, sier belgieren til Gazet Van Antwerpen.

- Førstevalget er BMC
Hilaire Van Der Schueren har meldt direktørovergang fra Vacansoleil til Accent Jobs-Wanty i høst, og har lovet å ta med seg flere ryttere derfra. Han viste også fram en tekstmelding som bekreftet Hermans ankomst fra RadioShack tidligere denne uken.

Hovedpersonen selv klargjør likevel at BMC Racing er førstevalget hans.

- Dersom man har valget mellom BMC, et World Tour-lag som kjører alle de største rittene, og prokontinentale Wanty, er valget enkelt. Skulle jeg får det valget, velger jeg BMC Racing.

Sterk temporytter
27-åringen ble nummer 14 i Giro di Lombardia nylig og fulgte gruppen med blant andre Robert Gesink, Nairo Quintana og Domenico Pozzovivo til mål.

Belgieren ble nummer frem i årets Tour Down Under, men er framfor alt en solid hjelperytter og tempospesialist.

BMC Racing har foreløpig ikke kommentert interessen rundt Hermans.