Gå til sidens hovedinnhold

Sly treffer svenske igjen

Sylvester Stallone med Drago alias Hans alias Dolph.

(SIDE2:) Før verden blir velsignet med en ny runde «Rambo» og «Rocky», skal Sylvester Stallone (62) regissere «The Expendables» med seg selv i hovedrollen. Men actionstjernen er ikke den eneste tøffingen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Manusforfatter
Sly, som også har skrevet manus, har fått med kinesiske Jet Li (45) og britiske Jason Statham (36) fra «The Transporter»-filmene, skriver 730.no. Nå bekrefter også svenske Hans «Dolph» Lundgren (51) at han har takket ja til en av hovedrollene. (Rykter i Hollywood skal ha det til at Jean-Claude Van Damme vurderer en rolle.)

Stockholm-mannen ble kjent som russeren Ivan Drago i kultfilmen «Rocky IV» i 1985, den mest populære delen av boksefilmserien. I det høyspente politiske dramaet måtte herr Balboa inn i ringen i Moskva for å hevne drapet på sin venn Apollo Creed, som døde i en oppvisningskamp mot det blonde beistet spilt av Lundgren.

DOLPH OG KONA I SVENSK RØDE KORS-REKLAME

Endelig kino?
I etterkant har Dolph spilt i over 30 filmer, men svenskens arbeid blir sjeldent satt opp på kino. Deltakelsen i Sylvester Stallones nye, vil trolig være et gunstig unntak.

«The Expendables»' handling er ikke så viktig, men for ordens skyld tar den for seg en gruppe leiesoldater som har fått i oppdrag å fjerne en søramerikansk diktator. Sly og hans tre actionhelter starter innspillingen i Puerto Rico og Louisiana i februar. Filmen får premiere i 2010.

Utenom Stallones prosjekt, er den skandinaviske kjekkasen snart aktuell sammen med Melissa Smith (24), en av deltakerne på TV3s Pussycat Dolls-realityserie. I den kommende filmen «Command Performance» spiller han en trommeslager som ikke kun slår trommer, mens Smith tolker rollen som en ekte popstjerne.

DOLPH MED PUSSYCAT DOLLS-WANNABE

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken