Gå til sidens hovedinnhold

Til og med kona er skeptisk

Men Sylvester Stallone gir seg ikke.

(SIDE2): Ifølge actionikonet Sylvester Stallone vurderer han å lage nok en «Rocky»-film. Det blir i så fall den syvende i rekken, og det er et prosjekt som nok mange vil stille seg kritiske til.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Til tross for at Stallone har fått mye av æren tilbake den siste tiden med filmer «Rocky Balboa» (2006) og «Rambo» (2008), er det liten tvil om at han er i ferd med å kopiere sin egen karriere fra 80-tallet.

- Pinlig for barna
Ting kan tyde på at verden ikke er helt moden for det, noe han selv også innser.

- Jeg vet at jeg mest sannsynlig driter meg ut om jeg lager en ny «Rocky»-film etter at jeg runder 60, sier den 63 år gamle skuespilleren til tyske Tele5.

- Jeg vet også at det kommer til å komme mye kritikk. Selv kona mi sier; «Ikke gjør det. Du gjør barna forlegne.». Men jeg sa til henne at om jeg ikke gjør dette så ville jeg bli en svært ulykkelig mann. Du må gjøre det. Artister som meg må gå gjennom mørket og tilbake igjen, sa Stallone i intervjuet.

Oppdatert: En rekke bloggere har siden UPI publiserte sin sak om dette, avkreftet at dette gjelder en ny film. Som flere av våre lesere har påpekt virker det som om UPI har tolket et gammelt intevju som gjaldt det forrige Rocky-filmen. Blant dem som avkrefter saken er ReelzChannel.

Stallone er for tiden høyaktuell i forbindelse med innspillingen av actionfilmen «The Expendables». I helgen spilte han inn en av scenene sammen med Arnold Schwarzenegger og Bruce Willis.

Crewet var trollbundet
Disse tre har samarbeidet før, men da var det om restaurantkonseptet «Planet Hollywood». Det gikk ikke så veldig bra, så det er å håpe at «The Expendables» blir mer vellykket.

Den beste kilden for dem som vil følge denne filmen frem mot ferdigstillelse er Ethelmae’s Blog.

Her kan man lese at filmcrewet var som trollbundet når tre av historiens aller største actionstjerner var samlet på settet.

Vi har tidligere skrevet om «The Expendables», og den nye traileren for filmen.

Mer om det kan du lese her: Denne ser du uten dama

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken