Gå til sidens hovedinnhold

Får han juling nå?

Sylvester Stallone har endelig overtalt Jean-Claude Van Damme.

(SIDE3): Sylvester Stallones «The Expendables» ble en stor suksess og samlet stort sett det som kunne krype og gå av nye og gamle actionstjerner.

Blant de som var med i større og mindre roller var Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, David Zayas, Giselle Itie, Charisma Carpenter, Gary Daniels, Terry Crews, Mickey Rourke, Bruce Willis og Arnold Schwarzenegger.

Til tross for at det for mange fremsto som en hjernedød film, levde den opp til forventningene blant de som ikke forventet Oscar-prestasjoner. Action er action, og med det som utgangspunkt var det en helt grei film.

Les vår anmeldelse: Sly for fansen

Mange etterlyste de gamle heltene Steven Seagal, John Travolta, Jean-Claude Van Damme og Chuck Norris i den første filmen for å gjøre tidenes eldretreff komplett.

Ifølge NME har studiosjef David Varod i et intervju avslørt at både John Travolta, Jean-Claude Van Damme og Chuck Norris blir med på laget oppfølgeren som kommer til neste år. Det er ikke offisielt bekreftet, men alle disse tre har dukket opp på rollelisten hos IMDB. Heller ikke her er de 100 prosent bekreftet dog.

Det verserte lenge mange rykter om hvorfor Jean-Claude Van Damme og Steven Seagal ikke ble med i den første filmen. Van Damme har sagt at det var fordi Stallone bare lovet han god betaling, men ikke kunne si noe om hvilken rolle han skulle spille.

Stallone på sin side har sagt at Van Damme ikke ville spille i en film der han tapte en kamp mot Jet Li. Basert på rundt 100 filmer der Steven Seagal har kommet seg gjennom det meste uten en skramme kan det tenkes at heller ikke han ville delta i en rolle der han fikk bank.

Den første filmen spilte inn utrolige 274 millioner dollar, eller i underkant av 1,5 milliarder kroner. Så det er grunn til å tro at Stallone har hatt fete honorarer å friste med også denne gangen. Innspillingen starter i september, og foreløpig slippdato i USA er 17. august 2012. Da har for øvrig Stallone rukket å bli 66 år gammel, så vi regner med han gjør som han vil...

Kommentarer til denne saken