Gå til sidens hovedinnhold

Syv irriterende treningstyper

Hva er mer irriterende enn han som bruker altfor lang tid på apparatet eller prøver å sjekke opp dama di mens han flekser musklene?

(SIDE2): Det fins irriterende folk overalt og på et treningsstudio er det visse koder som gjelder. Det er det ikke alle som har skjønt. Nettstedet Ivillage.com har laget en liste over de mest irriterende typene på ditt treningssenter.

Mobil-duden
Hvis du er så viktigper at du må ha med deg mobilen inn i treningsstudio så har du egentlig ikke tid til å trene. Venter du derimot en viktig samtale, OK, greit for denne gang. Men om du til stadighet har med deg telefonen i treningslomma og later som treningsstudioet egentlig er stua di eller en fritidsklubb du kan sprade rundt og prate høyt i så fortjener du misbilligende blikk. Slå av mobilen! Ingen andre er interessert i å høre ditt sladder når de selv svetter og trener.

Casanovaen
Du kjenner sikkert typen. Han elger seg innpå gang på gang, tar ikke et hint og tror han er utrolig festlig. De fleste kommer på trening for å trene. Ikke for å flørte. Og hvis jenta virkelig er interessert så merker du det første gang du prøver deg.

Fjerteren
Denne typen trenger vel egentlig ingen videre forklaring. Uansett om det er på fly, på treningsstudio eller på trikken - Det er j... ufint.

Svettis-Per
Du vet han som har på seg sykkelbukse og trang lycra-genser som puster og inneholder mikrofiber som skal absorbere svetten. Men den gjør selvsagt ikke det og han blir gjennomvåt av svette. En ting er å svette. Det er jo derfor vi er på et treningsstudio. Noe annet er å være kliss-klass gjennomvåt og legge seg ned på styrkeapparatene uten å tørke opp etter seg. Det er ekkelt og frekt å la andre måtte tørke opp svetten!

Sminke-Laila
Disse oppholder seg kun på de mest fancy og dyre treningsstudioene. De går på trening for å vise seg fram, se bra ut og har derfor på seg litt ekstra rouge og mascara. Hun har mest sannsynlig på seg en trang treningstopp fra siste kolleksjonen til casall og hun står mest sannsynlig å stepper på step-maskinen uten at hun svetter det grann. Det er jo det som er hele meningen. Hun er ikke der for å sjekke ut de nye og svindyre treningsapparatene for å si det sånn.

Maskin-grabberen
Det er stappfullt på treningsstudioet og folk venter i kø på apparatene. Særlig de populære løpemaskinene som de fleste steder kun skal brukes i 20 minutter hvis det er kø. Hva er vel mer irriterende da enn hun som setter på et program som varer i 40 minutter uten å ense at det fins andre som vil løpe av seg noen kalorier? Vis hensyn.

Speil-stirreren
Det er noen som bare ikke får nok av seg selv. Fleksing av muskler foran speilet er utrolig usexy. Punktum.

LES MER HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Reklame

Årets julegave? Ball-genseren er tilbake!