Gå til sidens hovedinnhold

Ta backup med laderen

Mistet mobilen i helga? Nå kommer backupløsningen som er enkel nok selv for de som er latest av oss.

Det er lett å glemme å ta backup av kontakter og viktige kalenderoppføringer. De fleste husker det i de to-tre ukene etter at de har mistet viktige oppføringer og mobilnumre, men det går dessverre fort i glemmeboken for de aller fleste.

Bedre løsninger på vei
Nå kommer laderen som tar seg av backup for deg. Ifølge Mobil.se lanserer Q-Dog produktet Intellicharger på 3GSM-messen i Barcelona om en drøy uke.

Intellicharger tar automatisk backup av blant annet kalender, telefonbok, meldinger, bilder, musikk og spill hver eneste gang du lader mobilen.

Først til Sony Ericsson
Q-Pro som har laget Intellicharger er et svensk selskap, og den første prototypen har de laget til Sony Ericsson-mobiltelefoner. Ifølge Mobil.se vil de også komme med liknende løsninger for andre produsenter.

Laderen kobles til som normalt, og tar altså backup av det viktigste du har liggende på telefonen. Informasjonen lagres i laderen, slik at du har all informasjon tilgjengelig dersom du mister telefonen eller får slettet viktig informasjon.

Enkelt og genialt
Når du kobler til laderen får du en enkel meny opp på telefonens skjerm. Der kan du velge å synkronisere all informasjon, eller du kan velge å bare synkronisere den informasjonen du har mistet fra telefonen.

Du kan også velge mellom forskjellige telefoner, dersom du har ladet flere telefoner med samme lader.

Denne saken er hentet fra Mobilen.no.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai