Filmer som The Pirates of Caribbean, The Terminator og Harry Potter er blant verdens dyreste filmproduksjoner, men det betyr ikke at de ferdigstilles uten feil. Vi har funnet fram til ti videoklipp med noen av de største filmtabbene.

Jurassic Park


I dette klippet kan du se flere tabber fra Jurrasic Park, blant annet en «magisk dør», håndklær som skifter farge og ting som forsvinner av seg selv.

HTML EMBED

Gladiatoren


I det vognen velter åpnes en luke bak og en gassbeholder kommer til syne. Ikke så vanlig under romertiden kanskje?

HTML EMBED

Teen Wolf

Personen i bakgrunnen iført rød genser har buksesmekken åpen, i tillegg flasher han kjønnsorganet til alle observante og skuelystne.

HTML EMBED

Commando


Når Arnold hopper inn i den gule Porschen er venstre siden av bilen smadret, men når han kjører avgårde ser den så god som ny ut.

HTML EMBED

Star Wars


I det tre stormtroopers entrer rommet, skaller den ene hodet i i døren som går opp.

HTML EMBED


Terminator 3: Rise of the Machines


Her kan du se flyet er merket N3035C før take off, i luften er flyet merket med N3973F, mens når flyet lander står det igjen N3035C på siden av flyet.

HTML EMBED

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl


I denne scenen kan du i et lite øyeblikk se en fra crewet iført hvit t-skjorte, cowboyhatt og solbriller i bakgrunnen. Litt av en sjørøver!

HTML EMBED

Harry Potter og Mysteriekammeret


Dersom du er observant kan du se en kameramann i venstre hjørnet i det Severus Snape løfter opp Draco Malfoy.

HTML EMBED

Nort by Northwest


Dersom du følger med på en av statistene, en gutt til høyre, i denne scenen, kan du se at han holder seg for ørene i forkant av skuddet som kommer.

HTML EMBED

Bad Boys


I denne filmen fra 1983 med Sean Penn i hovedrollen kan man tydelig se en kameramann blant folkemengden under denne slåsscenen:

HTML EMBED