Gå til sidens hovedinnhold

Fengslet for kjærlighets- erklæring

«I love Emma» sendte grafittiartisten rett i fengsel.

(SIDE2): Nå er Raymond Agbegah fra London fengslet i to år, melder Sky News.

Forelsket
Den 24 år gamle grafittiartisten klarte ikke holde sine følelser for kjæresten Emma inni seg, og sprayet beskjeden «I love Emma» flere steder i London. Noen av dem var flere meter høye og brede, kom det frem i rettssaken i Londons Southwark Crown Court.

Desverre for IT-studenten var ikke Southern Trains, South West trains og Network Rail spesielt glade for taggingen, som har kostet dem 32.000 pund i rengjøring.

Politiet fant ut hvem som sto bak grafittien ved å benytte seg av kjærestens navn, som de fant ut var Emma Petts. I tillegg var Agbegah fascinert av ordet «Milk», som han tagget flere steder i London.

Avslørende tagg
Ifølge Chris Stimpson, aktor i saken, fant politiet ham da de besøkte Petts' leilighet. På nattbordet fant de en konvolutt, dekorert med den samme «Milk»-taggen.

24-åringen innrømmet straffskyld, og med 58 tidligere dommer, blant annet flere for grafitti, var det ingen tvil om hvordan saken ville ende...

Mens Agbegahs gravide kjæreste hørte på i rettssalen, benyttet dommeren seg anledningen til å kjefte litt.

- Du begynner ærlig talt å bli litt gammel for dette. Og det du har gjort og fortsetter å gjøre er ikke verdig den kjærligheten frøken Petts har gitt deg, mente han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!