Gå til sidens hovedinnhold

Tagget av Terminator

- Det var veldig stort for meg.

HTML EMBED

(Finnmark Dagblad) - Det er helt sykt. Jeg hadde ikke trodd at det skulle bli så mange visninger av videoen da vi bestemte oss for å legge den ut, sier lakselvjenta Lone Norås.

Det er Lone og venninnen Christina Gjertsen som har laget videoen. Da de lagde den drømte de om å nå hundre tusen visninger på nettet.

Les også: Lone (18) vil gi deg motivasjon

– Den har virkelig spredd seg, og det er mange nettsteder som har delt videoen, forteller hun.

Se video øverst i saken eller klikk her.

Måtte sperre Facebook
Lone tror ikke det er mange i Finnmark som har laget videoklipp som har fått så mange visninger som 1,3 millioner. Og at videoen har nådd mange merket hun raskt på da hun logget på Facebook.

– Jeg måtte gå inn på Facebook og legge inn filter på hvem som kan legge meg til som venn eller sende meg melding. Det kom veldig mange venneforespørsler og mange meldinger. Men det har vært gode tilbakemeldinger, forteller lakselvjenta.

Heller ikke e-postboksen er uberørt av den store oppmerksomheten hun har fått på internett.

– Jeg har rett og slett blitt jammet helt ned. Innboksen er full av uleste e-poster.

På spørsmål om det har vanket noen sponsorhenvendelser etter oppmerksomheten på internett svarer Lone at hun rett og slett ikke aner om det er kommet noen henvendelser.

– Det kan hende det er kommet inn på e-posten, men jeg har ikke rukket å gå gjennom den, ler hun. Hun legger til at hun allerede har sponsorer, men bare i Norge.

– Men det kan hende jeg kan bli oppdaget av større sponsorer i utlandet.

Tagget av Arnold
Også Arnold «Terminator» Schwarzeneggers Facebook-gruppe har lagt merke til 18-åringen som vil motivere andre jenter til trening og sunn livsstil.

Onsdag ble videoen hennes delt på Facebook-gruppen.

– Jeg trodde først at han sikkert hadde mange Facebook-sider, men så gikk jeg inn på siden og fant ut at siden hans hadde veldig mange medlemmer.

– Det var veldig stort for meg. Men det er ikke Arnold personlig som har delt den, men en offisiell Facebook-side for ham, understreker Lone.

Forrige helg deltok Lone i VM i Bikini Fitness i Kiev. Her rakk hun ikke helt opp, men hun henger aldeles ikke med hodet av den grunn.

– Jeg har fått mye oppmerksomhet selv om jeg ikke nådde helt opp i VM. Jeg er tross alt bare 18 år og er kommet langt nå, sier hun.

Les flere saker fra Finnmark Dagblad.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken