Gå til sidens hovedinnhold

Boyband topper igjen

Ingen mangel på nominasjoner for de aldrende guttene i Take That. Se video her.

(SIDE2): Etter utdelingen av årets Brit Awards kan de fire gjenværende medlemmene i produktbandet stå igjen med en pris hver.

Comeback i 2006
2007 ble et år utenom det vanlige for Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange og Mark Owen. Etter et overraskende comeback mot slutten av 2006 og albumet «Beautiful World» har interessen for bandet vært stigende, selv uten Robbie Williams. Ikke siden første del av 90-tallet har suksessen vært større.

Med sine fire nominasjoner, og sammen med Mika og Leona Lewis, topper de antall nomineringer foran årets Brit Awards i Storbritannia. Mark Ronson, Kate Nash, Arctic Monkeys og Kaiser Chiefs har alle tre nominasjoner, skriver BBC News. Utdelingen vil skje i London 20. februar.

I kategorien beste britiske gruppe kjemper de mot band som Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Editors og Girls Aloud.

Etter en suksessfull turné i Europa har de også havnet i kategorien beste liveband sammen med nevnte Arctic Monkeys og Kaiser Chiefs. Her finner vi også Klaxons og Muse.

Albumet deres kom allerede i desember 2006, men er her med som beste album og singelen «Shine» kan også få en pris.

Heder til Sir Paul
Av internasjonale artister er det Kylie Minogue, Foo Fighters, Arcade Fire og Eagles som kjemper om britisk heder.

En pris er allerede annonsert og blir ingen overraskelse under utdelingen i februar. Sir Paul McCartney vil få en pris for sitt bidrag til populærmusikken og over 45 år i rampelyset.

Kelly ga full pupp
Det var Kelly Osbourne som ledet showet da Brit Awards lanserte de nominerte til årets prisfest. Som vanlig var det galla og utringinger på løperen.

Se video her:

205477