(SIDE2): Gjenforente Take That opplever suksess om dagen - men det samme kan ikke sies om deres aldrende fans.

Alkoholforgiftet
Da den britiske gruppa holdt åtte konserter i Manchester nylig, ble det alt for mye alkohol for en rekke av damene i 30-40-årene. Over 100 ble sendt ut fra konsertområdet - 65 av dem til sykehus der flertallet måtte pumpes etter å ha helt i seg altfor store mengder alkohol.

Andre måtte oppsøke sykehus for å få behandling etter å ha tråkket over eller brukket ankler, som følge av trynefall i fylla, skriver thesun.co.uk.

(Se videoer fra konsertene nederst i artikkelen.)

Lovbrudd
I tillegg rapporterer politiet om 22 tilfeller av lovbrudd like ved eller i konsertlokalene, før under og etter konsertene. Blant annet for ordensforstyrrelser, overfall, tyverier og ett tilfelle av seksuell overgrep. Ti personer er arrestert.

- Jeg har jobbet på mange konsertarenaer og noe av fyllegalskapen her var helt utrolig. Noen av kvinnene lå i stolene og klarte knapt å gå. Det var verre enn på en fotballkamp, sier en av de som jobbet på konsertarenaen City of Manchester.

I et forsøk på å roe fansen ba politiet lokale puber om å la være å selge alkohol til Take That fans som kom innom - selv om det var alkoholmuligheter inne på området.

- Ødela for andre
Men selv om det tok av for både politi og helsevesen i Manchester, skal det legges til at nesten en halv million mennesker overvar de åtte konsertene. Men flere av de andre publikummerne har i ettertid klaget på at opplevelsen ble ødelagt av drita damer.

- En liten minoritet drakk seg så overstadig beruset at de ødela kvelden også for andre, sier politiinspektør Mike Coombes.

Take Thats turné Progress Live er den første på 16 år som har Robbie Williams om bord. Gruppa består ellers av Howard Donald, Mark Owen, Gary Barlow og Jason Orange.

Robbie-show
Planen var opprinnelig en ny albumutgivelse, kritikerroste «Progress», men Robbie fant det altså for godt å likevel joine de andre og gleden var stor hos fansen.

Og mye tyder på at relativt nygifte Williams synes det var en god idé - han både vrikket og vrei på seg og flørtet åpenlyst med sitt publikum. Og fulgte opp tradisjonen, og lot buksene droppe til knærne. Før han gjorde umiskjennelige hoftebevegelser.

For å få et lite inntrykk, kan du sjekke ut videoene under.

(Kilde: the Sun, Telegraph)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Robbie trekker ned buksa:

HTML EMBED

Mye folk:

HTML EMBED

God stemning:

HTML EMBED

Og mer Robbie-humor (nakenhet) på scenen:

HTML EMBED