Gå til sidens hovedinnhold

Sirkus-sjokk fra Take That

Bedre på comeback nummer to.

Take That
The Circus
Polydor

(SIDE2): Popmusikk er en av de aller vanskeligste sjangerne å mestre. I hvert fall det mesterstykket det er å lage popmusikk som sitter i øret som en god vin vil sitte i ganen.

Take That var for mange kun nok et boyband med deres tre utgivelser i 92, 93 og 95. For andre har det blitt gruppen som Robbie Williams en gang var en del av.

Faktum var at Take That med sanger som «Back for Good», «Sure», «Everything Changes», «Babe», «Relight my Fire» og «Pray» faktisk kom med kvalitetspop. De leverte enkel og grei popmusikk som de fleste kunne like, og som man skulle være svært bitter for å mislike.

Deres comeback-album i 2006 ga vi en klar ener, og det skal ærlig innrømmes at man forventet ikke mye denne gangen heller.

Så feil kan man ta. Dette albumet er god og deilig popmusikk med sanger som står seg som få andre innenfor sjangeren har gjort de siste årene. Det er et kvantesprang fra deres comeback i 2006, og alle som liker fløyelsmyk pop bør oppsøke denne utgivelsen.

Spesielt er de gode på sanger som «Greatest Day», «You», «Said it All» og «Hello». Dette er Take That med mer variasjon og bedre låter enn mye annet de noen gang har kommet med.

Reklame

NÅ: Sjekk de utrolige tilbudene på Spring Friday

Kommentarer til denne saken